Loading...

Deur-Wand Hanger Met Ster

 38,50

Ontdek de prachtige, stoere handgemaakte Deur-Wand Hanger Met Ster met een unieke roestige ster, perfect voor wie houdt van een landelijk, stoer en sober interieur. Deze bijzondere hanger is een ware eyecatcher en voegt direct karakter toe aan elke ruimte. De hanger is gemaakt van robuuste materialen zoals grof linnen, kalkdoek en kelim tapijt, wat zorgt voor een authentieke en natuurlijke uitstraling. Met een lengte van 105 cm en een breedte van 16 cm heeft deze hanger een indrukwekkend formaat dat zowel subtiel als opvallend aanwezig is in je interieur.

Uniek design en robuuste materialen

Elke Deur-Wand Hanger Met Ster  is handgemaakt, waardoor elke hanger uniek is in zijn soort. De combinatie van kalkdoek, linnen en kelim tapijt geeft de hanger een stoere en tegelijkertijd subtiele uitstraling. De materialen zijn zorgvuldig uitgekozen voor hun ruwe, natuurlijke look, die perfect past in een landelijk en sober interieur. Of je nu een rustieke boerderijwoning hebt of een modern interieur met een landelijke twist, deze hanger voegt gegarandeerd een stijlvolle en persoonlijke touch toe.

Roestige ster en stalen ring voor eenvoudige ophanging

Wat deze hanger extra bijzonder maakt, is de roestige ster die aan de hanger is bevestigd. De ster, met zijn verweerde uiterlijk, voegt een stoer element toe en versterkt de landelijke uitstraling. De ster is stevig vastgeknoopt, maar kan desgewenst worden verwijderd, waardoor je de hanger kunt aanpassen aan je eigen smaak en stijl. De hanger is gemakkelijk op te hangen aan de grote stalen ring aan de bovenzijde, wat zorgt voor een stevige bevestiging aan bijvoorbeeld een deur, kast of muur.

Veelzijdig te gebruiken, het hele jaar door

Deze prachtige hanger is niet alleen een stijlvolle decoratie tijdens de kerstperiode, maar kan het hele jaar door gebruikt worden. Hang hem aan je (voor)deur, aan een ladder of als decoratief element aan de muur om direct een stoere en landelijke sfeer te creëren in elke ruimte. De combinatie van ruwe stoffen, natuurlijke kleuren en de roestige ster maakt deze hanger geschikt voor zowel binnen als buiten, afhankelijk van je voorkeur.

Deur-Wand Hanger Met Ster  : een veelzijdige decoratie

De deurhanger is een perfecte aanvulling op een rustiek, landelijk interieur en biedt veelzijdige decoratiemogelijkheden:

  • Aan de voordeur: Geef je gasten een warm welkom met deze stoere hanger aan je voordeur. De ster en de robuuste materialen geven je entree direct een unieke en sfeervolle uitstraling.
  • Op een kast of deur: Hang de hanger aan een kast of binnendeur voor een subtiele, maar stijlvolle toevoeging aan je interieur.
  • Aan de muur: Gebruik de hanger als decoratief wandobject om een lege muur te vullen met een stoer, landelijk accent.

Waarom kiezen voor deze handgemaakte hanger?

  • Uniek en handgemaakt: Elke hanger is met de hand gemaakt, waardoor geen enkel stuk hetzelfde is. Dit geeft je interieur een uniek karakter.
  • Stoer en landelijk: De combinatie van grof linnen, kalkdoek, kelim tapijt en de roestige ster zorgen voor een robuuste, landelijke uitstraling die perfect past in een stoer en sober interieur.
  • Gemakkelijk op te hangen: Dankzij de stevige stalen ring aan de bovenzijde is de hanger eenvoudig op te hangen aan een deur, kast of muur.
  • Geschikt voor het hele jaar: Hoewel deze hanger prachtig staat tijdens de feestdagen, is hij door zijn neutrale en natuurlijke uitstraling het hele jaar door een stijlvolle toevoeging aan je huis.

Bestel nu jouw unieke handgemaakte deur- of kashanger!

Voeg een stukje stoere, landelijke charme toe aan je interieur met deze handgemaakte hanger van grof linnen, kalkdoek en kelim tapijt. Dankzij de robuuste materialen, de roestige ster en de stevige stalen ring is deze hanger niet alleen een stijlvolle decoratie, maar ook praktisch en duurzaam in gebruik. Bestel vandaag nog en maak je interieur compleet met dit unieke, handgemaakte item dat perfect past in een landelijk, sober en stoer interieur!

9 op voorraad

Home